سرخط خبرها

«لذت تفکر» منتشر شد | فرصتی برای گفتگو

  • کد خبر: ۱۷۵۳۱۶
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
«لذت تفکر» منتشر شد | فرصتی برای گفتگو
«لذت تفکر» اثر زینا هیتز در کتاب‌فروشی‌ها توزیع شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب لذت تفکر؛ شادمانی متفکرانه زیستن می‌کوشد ارزش آموزش، یادگیری و تفکر را به یادمان بیاورد تا بلکه بتوانیم از زندگی ماشینی و لذت‌های توخالی‌مان دست بکشیم، با بهره‌گیری از تجارب فیلسوفان، دانشمندان و نویسندگان جانی تازه به ذهنمان ببخشیم، و به راز شادمانی متفکرانه زیستن پی ببریم.

زینا هیتز سعی دارد به این پرسش پاسخ دهد، که چه‌طور می‌توان در زمانه پرهیاهو و شلوغی که فضای مجازی هیچ‌خلوتی در اختیارمان نمی‌گذارد، فرصتی برای تفکر پیدا کرد؟ نویسنده کتاب تلاش دارد ارزش یادگیری و تفکر را به یاد مخاطبش بیاورد تا بتواند از زندگی ماشینی و لذت‌های توخالی دست بکشد و با استفاده از تجربه فیلسوفان، دانشمندان و نویسندگان، جانی تازه به ذهنش ببخشد و به راز شادمانی متفکرانه زندگی‌کردن پی ببرد.

نسخه اصلی این‌کتاب با عنوان Lost in Thought: The Hidden Pleasures of an Intellectual Life سال ۲۰۲۰ توسط انتشارات دانشگاه پرینستون منتشر شده است. زینا هیتز نویسنده این‌کتاب متولد سال ۱۹۷۳ است و ۴۹ سال دارد. او جز این‌کتاب، اثر دیگری با عنوان «فیلسوفی به زندگی مذهبی می‌نگرد» دارد که سال ۲۰۲۲ منتشر شده است.



قسمتی از متن کتاب

محیط‌های اجتماعی پر از دروغ چقدر رایج است؟ به راستی به رژیم‌های توتالیتر محدود می‌شود؟ ایو سیمون، فیلسوف سیاسی فرانسوی، به نسخه عمومی بینش لوی در قالب اهمیت پیگیری حقیقت در محیط‌های توتالیتر پرداخت و مدعی شد که احتیاطِ همیشگی در برابر دروغ در تمام گروه‌های اجتماعی ضروری است. سیمون کاتولیکی ضدنازی بود که شاهد منظره مشقت‌بار فرانسۀ ویشی به عنوان یک تبعیدی جنگی بود. او دید که شرایط ه ظاهر فوق‌العاده‌اش – جنگ تاریخی جهانی که وفاداری‌های عمیقش را نابود کرده – در واقع چیزی معمولی است: تنش همیشه و همه‌جا میان اندیشیدن و زندگی اجتماعی یافت می‌شود. او گفت: «نمی‌دانم، نمی‌توانم گروهی را تصور کنم که حجم زیادی از دروغ در میان ایده‌های رایج نداشته باشد. به این ترتیب، گزینش اجتناب ناپذیر است: آدم یا باید از دروغ خوشش بیاید، یا باید از وضعیت آشنای زندگی روزمره متنفر باشد.

کتاب «لذت تفکر؛ شادمانی متفکرانه زیستن» نوشته زینا هیتز و ترجمه محمدرضا شکاری با ۲۴۸ صفحه، شمارگان هزار و ۱۰۰ نسخه و قیمت ۹۵ هزار تومان توسط انتشارات ققنوس در سال ۱۴۰۱ منتشر شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->